Open Ma - Vr 09:00-18:00

Werkwijze

Leer meer over onze werkwijze
Formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Conversatie icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Analytics

Inventarisatie

Home » Werkwijze

In een kennismakingsgesprek worden uw wensen, ambities en doelen besproken. Online Specialist Den Haag beantwoordt al uw vragen en informeert u over de mogelijkheden van SEO.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Strategiebepaling en opstelling campagne:

Het zoekwoordonderzoek waarin we bepalen welke zoekwoorden de meeste potentie hebben voor uw bedrijf en branche. In dit onderzoek houden we rekening met de concurrentie, het zoekwoordvolume en de dienstverlening van uw business. Op basis hiervan zal een lijst ontstaan met de zoekwoorden waarop uw website gaat ranken

De uitvoering van de marketing campagne:

Vraag direct een offerte aan voor een website op maat en ga een gesprek aan met een online marketing specialist voor u in Hoogvliet.

Een content writer van ons bureau zal met de gekozen zoekwoorden aan de slag gaan en uw teksten schrijven. Hierin houden we rekening met de eisen van Google en de behoeften van uw doelgroep. Na het schrijven van de teksten volgen nog enkele stappen, zoals de structuur op de website, linkbuilding, sociale media, conversie optimalisatie en zo zijn er nog enkele stappen die volgen in het SEO proces.

Na 3 tot 6 maanden

Meer vaste bezoekers op uw website, meer klanten, aanvragen en bestellingen.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlineseospecialist.nl

 Bel ons! 085 303 5745