Open Ma - Vr 09:00-18:00
Resultaten online marketing bureau

Technische optimalisatie

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.
Formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Conversatie icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Analytics

Technische optimalisatie

Home » Technische optimalisatie

De technische optimalisatie wordt regelmatig onderbelicht als onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het optimaliseren van de technische componenten van een website is vaak te onduidelijk of te abstract. Online Specialist Den Haag als online marketing bureau voor Den Haag biedt echter deze SEO gerelateerde services aan om de indexeerbaarheid en de crawlbaarheid op te krikken. Hierdoor wordt uw bedrijfswebsite meer gewaardeerd door zoekmachines en stijgt deze in de organische resultaten.

De technische optimalisatie is daarnaast nog van toepassing op de structuur en de laadtijden van de website. Het verbeteren van deze eigenschappen heeft daarom niet alleen een effect op de positionering in Google, maar speelt ook een rol in de klantvriendelijkheid. Wenst u ook technische optimalisatie van een SEO specialist? Spreek dan met een professional uit ons online marketing bureau.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Crawlen en indexeren verbeteren

Met de technische optimalisatie is het de bedoeling om een website beter te laten indexeren en ervoor te zorgen dat zoekmachines deze beter kunnen crawlen. Een site zal eerst in een zoekregister moeten worden opgenomen alvorens deze gevonden kan worden door webbezoekers. Dat proces heet indexering.

Omdat het internet voortdurend in beweging is en informatie snel kan verouderen zal er van tijd tot tijd opnieuw geïndexeerd worden door Google en andere zoekmachines. Dat is om de posities van landingspagina’s te heroverwegen en te plaatsen in overeenstemming met het huidige zoekgedrag van internetters. Hiervoor zetten zoekmachines crawlers of robots in die de pagina’s lezen en beoordelen. Met onze technische optimalisatie in Den Haag kunt u het indexeren en crawlen positief beïnvloeden. Een SEO specialist van ons online marketing bureau kan u daarover verder informeren.

Optimalisatie van snelheid en structuur

Het optimaliseren van de websitestructuur en de laadsnelheid valt ook onder de technische optimalisatie. Ons internet marketing bureau uit Den Haag kan daarmee een intuïtieve en logische navigatiestructuur in de site integreren en daarbij letten op de laadtijden van individuele landingspagina’s. Dit te bewerkstelligen heeft een positief effect op de positie in Google. Verder zorgt dit voor een meer gebruikersvriendelijke interactie met uw website. Wilt u ook SEO technische optimalisatie? Bel dan met een SEO specialist uit ons online marketing bureau.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.