Internet marketing Den Haag 2018-03-11T18:56:23+00:00

Internet marketing Den Haag

Meer bezoekers door een website scan
van onze specialisten.

Gemiddelde klanten beoordeling

Gratis website scan?

De opkomst van internet marketing in Den Haag heeft geleid tot een grotere toegankelijkheid. Als internet marketing bureau in Den Haag zien we dat deze vorm van marketing veel mogelijkheden biedt voor kleinere bedrijven en zelfstandige ondernemers. Met online marketing via het internet en een specialist in dit vakgebied kan de concurrentie worden aangegaan met grotere bedrijven.

De definitie
Maar wat is internet marketing in Den Haag? Internet marketing staat voor alle vormen waarin producten of diensten in de markt worden gezet met hulp van het internet. Dit kan op verschillende manieren zoals met zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, advies, e-mail marketing, video marketing, e-commerce en zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden waarmee een expert u online van dienst kan zijn. De ontwikkeling op dit gebied gaat erg snel. Jaarlijks komen er nieuwe vormen bij om als bedrijf producten te promoten, te verkopen of te distribueren. Waarom deze vorm zo populair is? Door de ongekende voordelen. Over wat deze voordelen zijn en wat wij voor u als consultant kunnen realiseren met internet marketing in Den Haag kunt u lezen in de volgende paragraaf.

De voordelen van internet marketing in Den Haag

Waarom Internet Marketing in Den Haag? In vergelijking met traditionele marketing kan deze vorm van marketing zich laten kenmerken door een paar voordelen. Ten eerste is het uitbesteden van marketing via het internet aan een expert in verhouding relatief goedkoop. Waar u voor traditionele methoden vaak duizenden euro’s kwijt bent, bent u bij een specialist van een internet marketing bureau tussen de 500 en 1000 euro kwijt per maand. Voor een groter budget is zoekmachine marketing ook mogelijk.

Tweede voordeel is de hoge ROI (Return on investment) die gerealiseerd word. Met internet marketing in Den Haag zal u maandelijks veel nieuwe klanten genereren. Vaak is de investering na drie maanden terug verdiend en zal u vanaf dit moment alleen maar winst maken op de investering.

Derde voordeel is de conversie die wordt gerealiseerd. Op het internet kan alles worden gemeten. Zo weet u precies wat er is gerealiseerd en waar u voor heeft betaald.

Vierde voordeel is de personalisatie. Via het internet is het mogelijk om reclame-uitingen persoonlijk te maken, waar traditionele marketing zich veelal richt op massa communicatie. Door gebruik te maken van SDP kan gericht een doelgroep worden bereikt. Dit staat voor segmentatie – doelgroepbepaling – positionering.

Als online consultant op het gebied van internet marketing in Den Haag zijn wij in staat uw bedrijf een passend advies te geven en deze vorm van marketing via het internet geheel uit handen te nemen. In de volgende paragraaf kunt u lezen hoe wij dit bewerkstelligen.

Stappenplan internet marketing in Den Haag

Voor de internet marketing in Den Haag maken wij gebruik van een vast stappenplan.

Stap 1: Inventarisatie door een consultant van ons bedrijf
In deze stap is het belangrijk om zo veel mogelijk informatie over te dragen. Wat zijn uw wensen? Wat zijn uw doelen? Wat is uw doelgroep? Wat zijn zoekwoorden waarop uw wilt ranken? Zodoende krijgt ons internet marketing advies bureau in Den Haag genoeg input om een succesvolle campagne op te stellen.

Stap 2: Het zoekwoordenonderzoek en strategiebepaling
Nu uw wensen zijn geïnventariseerd gaan we een zoekwoordenanalyse houden. Online Specialist Den Haag gaat op zoek naar zoekwoorden die het beste matchen met uw bedrijf, doelgroep en waarvoor er kansen liggen. Na akkoord te hebben gekregen van u gaan we verder naar stap 3 van internet marketing in Den Haag.

Stap 3: Een expert gaat de content schrijven
Nu de zoekwoorden zijn bepaald worden de landingspagina’s geschreven. Deze worden geschreven voor Google met het oog op ranken op de zoekmachine en uw bezoeker met het oog op conversie. Na het schrijven van de content volgen nog enkele stappen op het gebied van internet marketing in Den Haag.

Stap 4: Overige werkzaamheden door een specialist
Na het schrijven van de content volgen nog enkele belangrijke onderdelen, zoals de linkbuilding, technische punten op de website, intern linken, de Homepage optimaliseren en zo zijn er nog enkele werkzaamheden. Internet marketing in Den Haag is een veelzijdig beroep waar een hoop kennis voor benodigd is.

Beginnen met internet marketing in Den Haag

Nu u weet wat internet marketing in Den Haag is, wat de voordelen hiervan zijn en hoe wij als online specialist te werk gaan willen wij u graag van dienst zijn in ons vakgebied. Wij hebben voor onze huidige klanten prachtige resultaten kunnen boeken. Wij zijn als internet marketing bureau in Den Haag zo overtuigd van onze kennis en kunde dat we een speciale garantie bieden.

Mochten wij onze doelstellingen die we samen met u opstellen niet behalen binnen de afgesproken termijn. Zullen we uw website kosteloos blijven optimaliseren tot we de doelstelling wel hebben behaald.

Aan de slag!
Direct aan de slag met een internet marketing bureau in Den Haag en een expert van ons online bedrijf? Neem dan contact op met een consultant.

Online Specialist Den Haag kan u in advies voorzien over SEO en zoekmachine marketing. Dit kan telefonisch, via de mail of door het contactformulier in te vullen. Een consultant voorziet u graag van vrijblijvend advies. Met internet marketing in Den Haag zal uw website succesvol worden!

Waarom u kiest voor de Online SEO Specialist

Conversie verhoging tot 90 %

Google PageSpeed score tot 99

Op maat gemaakte landingspagina’s

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft.

Gratis Quickscan

Zoekmachine vriendelijk

Met een gratis SEO scan kunt u snel te weten komen hoe u uw website nog zoekmachine vriendelijker kan maken waardoor u beter scoort in Google.

Snelheid

De laadsnelheid van landingspagina's is belangrijk om klanten snel te kunnen bedienen. De Quickscan geeft u inzicht in de snelheid van uw website.

Responsiveness

Door een SEO scan weet u ook of uw website goed ingelezen kan worden op mobiele apparaten als smartphones, tablets en laptops.

Veiligheid

Een veilige website is belangrijk voor zowel uw klant als uzelf. Doe de gratis Quickscan en dicht enige veiligheidslekken die in uw systeem bestaan.

Gratis website scan?