Open Ma - Vr 09:00-18:00
Resultaten online marketing bureau

Google Webmaster Tools

De tool voor webmasters omtrent zoekmachine optimalisatie.
Formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Conversatie icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Analytics

Google Webmaster Tools

Home » Google Webmaster Tools

Met de Google Webmaster Tools heeft u alles tot uw beschikking wat een webmaster nodig heeft om de Google optimalisatie (SEO) te verbeteren. De tool geeft weer wat er allemaal aan uw website gewijzigd kan worden om deze conform de richtlijnen van de Google voor de zoekmachines te optimaliseren. U kunt met de Google Webmaster Tools zien welke inbound links er naar uw webpagina’s verwijzen, welk organisch verkeer er gegenereerd wordt en hoe en waar uw bedrijfswebsite precies wordt getoond in de zoekmachine. En verder zijn er nog meer gegevens waar een webbeheer wat aan heeft.

Aan de hand van zulke data kan ons internet marketing bureau in Den Haag, Online Specialist Den Haag, een advies geven en een online marketing strategie opzetten. Een SEO specialist uit Den Haag kan de statistieken interpreteren en verduidelijking geven. De Google Webmaster Tools geven een serieuze webontwikkelaar daarmee een krachtig gereedschap in handen.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Organische resultaten

Een van de functies van de Google Webmaster Tools is het kunnen meten van de online bezoekers die op uw website komen via de organische resultaten. Het in kaart brengen van hoe het organisch verkeer zich gedraagt is van belang om potentiële klanten te kunnen lokaliseren en te bepalen waar ze naar op zoek zijn. Gecombineerd met de bevindingen over de click-through-rate kunt u een diep inzicht krijgen over de traffic dat zich van en naar uw bedrijfswebsite beweegt. De Google Webmaster Tools geven u daarbij ook de informatie over wat er precies vermeld werd voordat ze op uw landingspagina terechtkwamen.

Onderhoud en indexering

Wat ook essentieel is voor een webbeheerder is dat de Google Webmaster Tools opheldering geven over de indexeerbaarheid van webpagina’s om gericht onderhoud te kunnen plegen. Als landingspagina’s zich in slechte conditie verkeren en niet geïndexeerd kunnen worden dan wordt dat in deze tool weergegeven. Zo kan een 404 code hierin worden vermeld. Ook is het een optie om nieuwe of herstelde pagina’s opnieuw te indexeren met de Google Webmaster Tools. Op die manier kan uw website sneller stijgen in de zoekmachine.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlineseospecialist.nl

 Bel ons! 085 303 5745