Open Ma - Vr 09:00-18:00
Resultaten online marketing bureau

Google Analytics

Houdt eenvoudig gegevens en statistieken van uw website bij.
Formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Conversatie icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Analytics

Google Analytics

Home » Google Analytics

Google Analytics wordt gebruikt om statistieken en data van uw website bij te houden en makkelijk te kunnen inzien. Het is voor een ondernemer belangrijk om verkregen resultaten te meten en te analyseren om een succesvolle online marketing strategie te ontwikkelen en bij te stellen. De gegevens die worden verzameld met Google Analytics zijn toepasbaar op display advertising, SEO en SEA campagnes. Ons internet marketing bureau bundelt de bevindingen en geeft er een heldere analyse van. Op die manier begrijpt u welke richting u opgaat en is het duidelijk op welke punten verandering moet komen.

Met hulp van ons online marketing bureau voor Den Haag kunt u ervan verzekerd zijn dat Google Analytics correct gekoppeld wordt aan uw website. Er kan dan een overzicht gemaakt worden van het geregistreerde gedrag van uw online bezoekers. Als u meer wenst te weten kunt u met een Google Analytics specialist van Online Specialist Den Haag spreken.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Statistieken bijhouden

Er zijn verschillende statistieken die Google Analytics van uw bedrijfswebsite bijhoudt. Zo kan men het bezoekersaantal (traffic) meten, het aantal weergaves van uw webpagina’s, de bounce rates, de tijd die mensen gemiddeld op uw site zijn en of er vooral desktop of mobiele gebruikers tussen zitten. Ook wordt er bijgehouden waar de webbezoeker vandaan kwam uit het web.

De resultaten en statistieken zijn cruciaal wil men een online marketing campagne precies afstellen op de gewenste koers. Met Google Analytics hebt u een krachtig gereedschap in handen om een weloverwogen vervolgstap te zetten met uw internet marketing strategie in Den Haag.

Google Analytics specialist inzetten

U kunt ons internet marketing bureau uit Den Haag inschakelen om een Google Analytics specialist in te zetten om een betrouwbare en essentiële analyse van uw website uit te voeren. Onze specialisten kunnen u vervolgens adviseren wat de beste stappen zijn om te nemen. Maak daarom gebruik van onze services en bespreek de opties met een Google Analytics expert uit ons online marketing bureau.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistdenhaag.nl

 Bel ons! 085 303 5745