Open Ma - Vr 09:00-18:00
Resultaten online marketing bureau

E-mail marketing

Verschillende doelen, verschillende strategieën.
Formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Conversatie icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Analytics

E-mail marketing

Home » E-mail marketing

Ons online marketing bureau uit Den Haag kan een professionele e-mail marketing strategie opzetten. Er kunnen commerciële berichten worden verzonden naar relevante doelgroepen met een specifiek doel.

Een e-mail campagne kan worden uitgezet om bijvoorbeeld de relatie met de klant te versterken. Dit is om huidige klanten te behouden, maar ook om vroegere klanten uit te nodigen tot een nieuwe aankoop. Het doel is daarbij om de klantloyaliteit te bevorderen en het aantal herhalingsaankopen te vergroten.

Zo kan men ook e-mails versturen om nieuwe klanten te werven. Potentiële klanten die nog niet bekend zijn met uw onderneming kunnen aan de hand van zo’n bericht een bezoek brengen aan uw website. Op die wijze draagt het bij aan een hoger bezoekersaantal wat zoekmachines als Google stimuleert om uw site beter te waarderen en hoger te plaatsen in de organische resultaten.

Ook is het een optie om reclame meet te sturen in de e-mails. Hiermee kan men aansporen tot een directe verkoop. Wat voor e-mail marketing campagne u ook wenst op te zetten met hulp van ons internet marketing bureau, Online Specialist Den Haag kan u erbij van dienst zijn.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

E-mail marketing is voordelig

Een groot voordeel van een e-mail marketing campagne is dat het in vergelijking met andere methoden bijzonder goedkoop is. Een dergelijke online marketing strategie is bijvoorbeeld vele malen goedkoper en makkelijker dan het creëren en verspreiden van drukwerk. Er is papier nodig, inkt en ander materiaal om het vervolgens te laten transporteren.

Een ander punt wat e-mail marketing voordelig maakt is dat een lezer heel eenvoudig kan doorklikken naar uw site. Wat meteen voor meer autoriteit zorgt, omdat u een hoger bezoekersaantal ontvangt, en wat voor een hogere kans tot conversie zorgt. Op die manier kunt u middels ons internet marketing bureau in Den Haag gemakkelijk profiteren van professionele e-mail marketing.

E-mail marketing bureau

Wanneer u e-mail marketing van ons online marketing bureau afneemt kunt u het contact met uw klanten en uw doelgroep verbeteren. Het zorgt voor een betere branding, meer bezoekers op uw website, meer verkopen en directe communicatie mogelijkheden. Als u een SEO expert van ons internet marketing bureau uit Den Haag wilt spreken kunt u vrijblijvend een gesprek aangaan.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.