Open Ma - Vr 09:00-18:00
Resultaten online marketing bureau

Display advertising

Meer bezoekers door een website scan van onze specialisten.
Formulier icon

Zoekwoord onderzoek

Conversatie icon

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Analytics

Display advertising

Home » Display advertising

Door middel van display advertising kunt u op een effectieve wijze aan brand awareness werken. Ons internet marketing bureau voor Den Haag beschikt over de juiste gereedschappen en ervaring om hiervoor een professionele campagne voor op te zetten. De bedoeling van display advertising is het verspreiden van zo veel mogelijk verschillende vertoningen op heel het web. Deze strategie wordt regelmatig door multinationals toegepast die op relevante locaties zo veel mogelijk hun merknaam aanbieden. Maak ook gebruik van deze methode en schakel Online Specialist Den Haag in. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een display advertising expert uit ons online marketing bureau.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Display advertising campagne

Een display advertising campagne omvat vijf onderdelen die de structuur uitmaken van zo’n internet marketing strategie. Zo zijn er de volgende elementen te onderscheiden: de doelgroep die benaderd dient te worden, de plaats waar deze zich ophoudt, de inhoud van de te gebruiken advertentie, de webpagina waar naar wordt verwezen en hoe de conversie tot stand komt.

Hiervan is de doelgroep het belangrijkst voor display advertising om als eerste in kaart te hebben gebracht. Er kunnen profielen van buyer persona’s opgebouwd worden welke als leidraad dienen. De plaats waar de banners en de advertenties moeten worden geplaatst en op welke apparaten het moet worden getoond bepaalt het bereik. De advertentie zelf vertolkt de inhoud van uw boodschap of merknaam. De pagina is waar de conversie plaatsvindt. En de conversie is van belang om het een effectieve campagne te maken. Ons online marketing bureau te Den Haag kan u ontzorgen bij het opzetten van een display advertising strategie.

Werk aan uw merknaam

Met display advertising zorgt u ervoor dat uw onderneming op diverse plaatsen op het web wordt bekend gemaakt. Met hulp van ons online marketing bureau kunt u een levendige banner met een pakkende slogan verspreiden. Zo werkt u aan uw merknaam en zorgt u voor vertrouwen bij uw toekomstige klanten. En verder kunnen we van dienst zijn bij het opstellen van een profiel van uw doelgroep het doen van A/B testen om vervolgens meer waardevolle traffic te genereren. Laat ons internet marketing bureau uit Den Haag daarom werken aan uw display advertising campagne.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistdenhaag.nl

 Bel ons! 085 303 5745