Diensten 2018-10-19T10:07:35+00:00

Diensten

[yoast-breadcrumb]

Wij helpen u graag met het opzetten van een effectieve online marketing campagne. Hiervoor bieden we onder andere de volgende diensten:

SEO (Search Engine Optimization): Hoger in Google scoren door middel van zoekmachine optimalisatie. Er zijn diverse interne factoren en externe factoren die hierbij een rol spelen. Intern zoals de content, de structuur van de website, linkbuilding en enkele technische verbeteringen. Extern door linkbuilding, blogs, sociale media en zo zijn er nog enkele onderdelen om autoriteit op te bouwen. Online specialist Rotterdam is uw partner voor het opzetten van een succesvolle zoekmachine optimalisatie campagne.

SEA (Search Engine Advertising): Zoekmachine adverteren met Google Adwords naast of boven de organische zoekresultaten. In een korte tijd hoog in Google scoren en gerichte bezoekers bereiken. Online specialist Rotterdam helpt u met het ontwikkelen van een effectieve zoekmachine marketing campagne.

Content marketing: Content marketing richt zich op de interactie tussen uw bedrijf en uw doelgroep. Doel is om content te verspreiden die perfect aansluit bij de informatiebehoefte van uw potentiële klanten. Wij schrijven uw teksten daarom voor uw bezoeker en voor Google.

Conversie optimalisatie: Conversie optimalisatie richt zich op het omzetten van bezoekers in klanten. Een conversie optimalisatie expert vraagt zich af wat er precies gebeurd zodra een bezoeker op uw site is beland. U wil natuurlijk dat een bezoeker een aankoop, aanschaf of bestelling plaatst. Een conversie optimalisatie expert van online specialist Rotterdam haalt het maximale rendement uit uw bezoekers.

Webdesign: Het uiterlijk van de website speelt een cruciale rol bij het genereren van nieuwe klanten. Hoe goed de content ook is geschreven, als het design niet past bij de bezoeker zal hij of zij uw website direct verlaten. Online specialist Rotterdam heeft diverse webdesigners in dienst die een website voor u kunnen ontwikkelen die perfect aansluit bij uw bezoeker.

0
We verhogen uw conversiepercentage
0%
Marktaandeel Google in Nederland
0+
Succesvolle samenwerkingen
0
Gemiddelde klanten beoordeling

Contact formulier